Tarifes

Visites

Primera:     70 euros (*)
Següents:  50 euros (*)
(Els preus varien en funció de la freqüència de les visites. Per exemple, si hem de fer més d’una visita setmanal el preu es redueix un 20%).

Informes pericials

Inclou:
administració de proves, realització d'entrevistes amb les persones de la família necessàries, entrevistes amb professionals (mestres, metges, etc), elaboració de l'informe i compareixença al jutjat.
El preu pot variar en funció de les vegades que s'hagi de comparèixer al jutjat.
Consultar preu al mail   info@creare.cat   o bé al telèfon  676798810

 

Important:

(*)Per famílies nombroses, monoparentals i situacions d’atur podem aplicar descomptes de fins al 20%. No acumulables a altres descomptes. Altres situacions: consultar.

(*)Tenim acords subscrits amb diverses AMPA de diversos centres educatius. En aquests casos els descomptes poden arribar també al 20%. Si la vostra AMPA no té acord amb nosaltres, podeu demanar-ho sense cap cost per a l’associació.

Aquest web utilitza la cookie _ga propietat de Google Analytics, persistent durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web.
Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de cookies

ENTÈS